Course content
10Obveznosti davčnih zavezancev in določenih oseb, ki niso davčni zavezanci (plačilo DDV, izdaja računov, identifikacija, obračun DDV)
11Zaključno preverjanje znanja

 

Produktni menedžer


On-line tečaj Utrjujem znanje o DDV je primeren za računovodje, knjigovodje, vodje finančnih oddelkov in vse, ki želijo hitro in kvalitetno osvojiti in utrditi znanje s področja davka na dodano vrednost. Obsega 10 strokovnih lekcij, ki vključujejo napotila na pravno podlago in primere iz prakse, prečiščene pravne predpise s področja DDV in video seminarje z obsežnimi študijskimi gradivi. Znanje, pridobljeno z on-line tečajem lahko preverite z zaključnim preverjanjem znanja. Po uspešno opravljenem preizkusu znanja prejmete pisno potrdilo.

Kaj vam on-line tečaj omogoča?

  1. Pridobitev novega znanja in poglobitev obstoječega znanja s pomočjo strokovnih DDV lekcij
  2. Aktivne povezave na prečiščene pravne predpise
  3. Izobraževanje z video seminarji in pripadajočimi študijskimi gradivi
  4. Testi znanja s področja DDV
  5. Zaključno preverjanje znanja
  6. Certifikat o uspešno opravljenem zaključnem preizkusu znanja Utrjujem znanje o DDV 2020
  7. Brezplačen pisni odgovor DDV strokovnjakinje na vaše vprašanje

da, želim naročiti on-line tečaj

Informacije, zajete v on-line tečaju so usklajene s stanjem zakonodaje in so ob spremembah zakonodaje posodobljene. O vsaki posodobitvi in dopolnitvi on-line tečaja ste obveščeni po elektronski pošti.

Avtorica:

mag. Aleksandra Heinzer

je diplomirala na Fakulteti za upravo. Opravila je strokovni izpit iz upravnega postopka in je članica Zbornice davčnih svetovalcev. Leta 2016 je na matični fakulteti uspešno zagovarjala magistrsko s področja DDV in pridobila znanstveni naslov magistrica znanosti. Skozi dolgoletno delo na področju davčnega svetovanja se je v tesnem sodelovanju z založbo Verlag Dashofer specializirala za področje DDV. Poleg tega, da svojim strankam pomaga reševati DDV probleme, je avtorica številnih člankov in prispevkov, soavtorica DDV priročnika, dnevno pa odgovarja tudi na pisna vprašanja naročnikov produktov založbe Verlag Dashofer. Posebno pozornost posveča predajanju znanja s področja DDV zvestim udeležencem njenih rednih seminarjev in tečajev.

 
 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih